Programma

TopliftHTB is één van de eigen merken van A.S. Pol BV. Het merk is ontstaan uit een samenwerking met Staja Machinebouw BV. Onder het merk TopliftHTB is een complete lijn container haakarm systemen, gericht op de agrarische markt, ontwikkelt.

Toplift is het eigen merk van A.S. Pol BV. De naam Toplift is natuurlijk onderdeel van de TopliftStaja containercarriers, maar onder de Toplift naam vallen de eigen producten voor de transportsector.

De producten van Trentsysteme zijn een mooie aanvulling op het programma van A.S. Pol BV. Met name de Trentbox en Trenttank zijn producten die uitermate goed samengaan met de TopliftStaja containercarriers. Het programma van Trentsysteme bevat verder droogcontainers en biogas benodigdheden.

A.S. Pol BV heeft een samenwerkingsverband met Trentmann Systemberatung, het bedrijf achter Trentsysteme. Trentmann verkoopt de TopliftStaja units, maar ook de andere delen uit het A.S.Pol BV programma in Duitsland. 

Tot het programma A.S. Pol BV behoort eveneens een serie vijzels van fabrikant CanAgro. Dit Duitse product wordt door A.S. Pol BV geïmporteerd, en verkocht in de Scandinavische landen en Nederland.

Met behulp van deze vijzels kunnen containers in combinatie met een carrier, maar ook kippers eenvoudig worden gebruikt als overslag wagen. Hiermee worden toch al beschikbare machines breder ingezet en behoeft een aparte overslagwagen niet te worden aangeschaft.

Sistematica is een Italiaanse fabrikant van radiografische bedieningen, die zich kenmerkt door de robuuste, waterdichte bouwwijze. Daardoor zijn ze ideaal geschikt voor toepassing in de wat ruwere wereld van landbouw en bouw. Natuurlijk worden deze units gebruikt op de eigen artikelen van TopliftStaja en Toplift, maar de complete lijn is ook beschikbaar als handelsartikel binnen het programma van A.S. Pol BV.