AGRIbumper

Veilig frontgewicht

AGRIbumper maakt veilige en variabele frontgewichten voor een betere gewichtsverdeling. Deze (gewicht)bumpers zijn geschikt voor elk merk en type trekker. Standaard zijn de bumpers voorzien van LED-dagrijlampen, knipperlicht en breedte-markering. Hierdoor valt de trekker sneller en beter op in het verkeer, onder alle weersomstandigheden, zowel overdag, schemeravond of s’ nachts.

Heeft u geen zwaar frontgewicht nodig dan is er de AGRIbumper Base-line serie. Standaard met een eigen gewicht van 250 kilogram, voorzien van LED-dagrijlampen, knipperlicht en breedte markering. De Weight-line frontgewichten serie bestaat uit een basis frame van circa 400 kilogram die permanent op de trekker gemonteerd kan blijven. Voor zaaien, grondbewerking, oogsten, en zwaar transport is er keuze uit verschillende gewichten om te variëren van 400 tot 1600 kilogram. Hiermee is de AGRIbumper eenvoudig aan te passen voor elke toepassing en uniek in zijn soort.

Veilig trekkerrijden op de openbare weg

Trekkers worden steeds sterker, moderner, comfortabeler, efficienter en groter. Combinaties van 30 ton of meer zijn geen uitzondering meer. Door het formaat (voor)banden en bodemspeling vergroot daarmee ook het risico van de zogenaamde onveilige zone, zeker bij gebruik van een fronthef met uitstekende en scherpe delen. Een ongeluk op de openbare weg is zo gebeurd. Een kort moment van onachtzaamheid kan hele grote gevolgen hebben.

De AGRIbumper schermt de voorbanden af. Hiermee is het risico dat er iets onder de voorbanden kan komen geminimaliseerd, omdat deze sneller aan de kant geschoven worden en niet direct onder voorwielen terecht komen.

100% gebruiksgemak, éénmalige montage

Een AGRIbumper geeft geen beperkingen aan het gebruik van de fronthef van de trekker en zit zo dicht mogelijk aangebouwd voor een goede manouvreerbaarheid op de weg en in het veld. De bumper wordt éénmalig gemonteerd. Geen enkel systeem kan dit. De AGRIbumper is uniek in zijn soort en doet wat het moet doen zonder consessies te doen aan de primaire doelstelling, een veiliger verkeer.

GEEN BEPERKINGEN OP DE WEG EN IN HET VELD