TopliftHTB Agricultural Container Carriers

TopliftHTB is één van de eigen merken van A.S. Pol BV. Het merk is ontstaan uit een samenwerking met Staja Machinebouw BV. Onder het merk TopliftHTB is een complete lijn container haakarm systemen, gericht op de agrarische markt, ontwikkelt.

De container carriers hebben laadcapaciteiten van 12 tot en met 30 ton. De haakarm systemen kenmerken zich door een zeer degelijke bouwwijze en zijn zeer compleet uitgevoerd. De grotere typen zijn zelfs standaard voorzien van radiografische bediening en hydraulische as- en disselvering. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor transport over langere afstanden.

Een carrier van TopliftHTB is een zeer veelzijdig transportmiddel waarmee veel verschillende zaken getransporteerd kunnen worden. Natuurlijk kunnen standaard containers worden gebruikt, maar met de toepassing van opbouw units als mesttanks, meststrooiers, silage containers en versnipperaars worden de carriers wel zeer flexibele werktuigen. De bediening is eenvoudig en de voorbeweging vindt plaats door een standaard landbouwtrekker.

TopliftHTB is een Nederlandse product en wordt volledig bij Staja Machinebouw in Hengelo (Gld.) gebouwd met uitsluitend eerste keus componenten.